Certificering

Wil je het CID-certificaat halen voor jezelf, je studio of studenten, dat internationaal erkend is? Dat kan, onder de volgende condities:

  • Elke module bestaat uit 150 lesuren. Na afronding is het certificaat behaald. De 140 lesuren is in te vullen met verschillende danslessen zoals ballet en moderne dans. Maar ook het volgen van extra dansworkshops, het kijken van voorstellingen en  een presentatie hierover houden, evenals mee dansen in voorstellingen en meehelpen bij lessen en optredens. Zo kom je al snel aan de 150 uren.
  • Een leerling kan hier 1, 2 of zelfs 3 lesjaren over doen. Dit ligt aan het aantal lesuren dat een leerling per week volgt. Een seizoen bij de recreatieve dans duurt meestal 42 weken.
  • Het programma is niet leeftijdgebonden. Dat wil zeggen dat een kind, tiener of een volwassenen mee kan doen aan dit studieprogramma.
  • De leerling moet lid worden van de CID om dit programma te volgen. De kosten hiervan zijn 30 euro  voor een leerling onder de 25 jaar.  Boven de 25 is de prijs 55 euro.
  • Na het afronden van 150 studie uren, stuurt de eigenaar van de dansschool, verbonden met de CID, een bewijs van vervolmaking naar het hoofdkantoor van de CID.
  • Bij een speciale ceremonie zal de student dan het internationaal erkent certificaat ontvangen. Een mooi PR momentje voor jouw school of leerlingen!

Leuk om te weten: in 2016 werden de eerste certificaten uitgereikt op het Zuidplein Theater te Rotterdam.

Ben je ge├»nteresseerd om dit programma te volgen? Of  ben je eigenaar van een dansschool en wil je dit ook graag aanbieden aan je eigen leerlingen? Zet je daarvoor in!

Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar [email protected]. Kijk voor nog meer informatie op www.cid-world.org