Studieprogramma

Behaal een internationaal Certificaat voor dansstudies.

Wil je een certificaat halen, die internationaal erkend is? Dat kan.

Wat houdt dit precies in?

-Elke module duurt 150 lesuren. Dit is in te vullen met verschillende danslessen zoals ballet en moderne dans. Verder ook het volgen van extra dansworkshops, kijken van voorstellingen en hierover een presentatie houden. Meedansen in voorstellingen en meehelpen bij lessen en optredens.

-Een leerling kan hier 1, 2 of zelfs 3 lesjaren over doen. Dit ligt aan het aantal lesuren dat een leerling per week volgt. Een seizoen bij de recreatieve dans duurt meestal maar 42 weken.

-Dit programma is niet leeftijdgebonden. Dat wil zeggen dat een kind, tiener of een volwassenen mee kan doen aan dit studieprogramma.

-De leerling moet lid worden van de CID om dit programma te volgen. De kosten hiervan zijn 30 euro  voor een leerling onder de 25 jaar.  Boven de 25 is de prijs 55 euro.

-Na het afronden van 150 studie uren, stuurt de eigenaar van de dansschool, verbonden met de CID, een bewijs van vervolmaking naar het hoofdkantoor van de CID.

-Bij een speciale ceremonie zal de student dan het internationaal erkent certificaat ontvangen.

Leuk weetje: in 2016 heeft de allereerste lichting danseressen in Nederland, hun certificaten in ontvangst genomen in het Zuidplein Theater te Rotterdam.

Kijk voor nog meer informatie op www.cid-portal.org

Ben je geïnteresseerd om dit programma te volgen? Of  ben je eigenaar van een dansschool en wil je dit ook graag aanbieden aan je eigen leerlingen?

Vraag ernaar in de balletstudio of stuur een e-mail naar [email protected]

Of vul het contactformulier in.