Lid worden van de CID?

Aanmelden

 1. Stuur een e-mail naar [email protected]
 2. Vul je gegevens in op het ‘listing’ formulier op www.cid-portal.org/directory
 3. Stuur je professionele c.v.met je opleidingen/ervaringen en activiteiten naar [email protected]
 4. Stuur lidmaatschapsgeld nadat je profiel is goedgekeurd en je een e-mail hebt ontvangen met nominatie om lid te worden. (110 euro voor scholen, instituten e.d, 55 euro voor individuen, 30 euro voor mensen tot 25 jaar.)
 5. Je ontvangt een certificaat waarop staat dat je lid bent van de CID.  Je ontvangt ook een CID pin, poster en tas.

Als CID lid ontvang je verschillende privileges.  Zie onderstaande directe vertaling van de cid-moederwebpagina. www.cid-portal.org.


Memo aan de CID leden


 1.   Stel vast
  Alleen bevestigde leden mogen de titel ‘Member of the International Dance Council CID‘ achter hun naam vermelden, op hun visitekaartje, website, brochures en bij de ingang van hun school.
 2. Vermelding
  Controleer je vermelding op de ‘Wie is wie’ in dans-globaal archief op   www.cid-portal.org.  Stuur contact- en adresgegevens om informatie aan te vullen. Kijk regelmatig op het portaal. Het wordt constant ge-update. Zoals ook de websites van de verschillende secties ter wereld, zoals deze site.
 3.   Meer leden werven.
  Je word aangemoedigd om andere waardige personen, scholen of gezelschappen te nomineren voor lidmaatschap van de  CID. Wanneer er genoeg leden in een stad zijn, kan er een CID sectie opgezet worden.
 4.   Steun
  Stuur je lidmaatschapsgeld elk jaar in december om het volgende jaar CID lid te blijven. Het lidmaatschap is de enige bron van inkomsten voor de CID. Het wijst subsidies en sponsors af om onafhankelijk te blijven.
 5.   Deel mee
  Deel mee aan CID programma’s, ga naar activiteiten en vergaderingen/meetings van andere CID leden.  Zet activiteiten op in jouw land en wissel uit met andere landen. Sluit je aan bij de lokale CID sectie. Voor Zuid Holland is dat de Ridderkerk Sectie.
 6.   Informeer
  Stuur nieuws door van de CID naar je collega’s en de pers.  Schrijf artikels, geef interviews, post op social media.
 7.   Ontmoet
  Bereid je reis voor naar de volgende Generale bijeenkomst in Parijs (om de twee jaar). Bezoek een Wereld Dans Congress of een ander CID evenement.  http://cid-portal.org/cdr/
 8.   Vieren                                                                                                                                       Bereid activiteiten voor om de Internationale Dans Dag (29 april) te vieren. Stuur een officieel bericht naar de pers en op social media. http://www.danceday.cid-portal.org/
 9.   Verbinden
  Controleer dat berichten van het secretariaat niet in je spambox terecht komen. Zet [email protected] in je adressenboekje.  Een keer in de maand ontvang je de nieuwsbrief, genaamd CID Circular.
 10.   Laat zien
  Draag je CID-pin om je lidmaatschap te laten zien aan anderen. We zijn er allen trots op om tot de grote familie van dansers ter wereld te behoren en dat mag gezien worden. Print visitekaartjes  met de titel ‘Member of the International Dance Coucil CID‘ achter je naam.
 11. Publiceer
  Als je een auteur of editeur bent van boeken of dvd’s, vraag of ze in de CID Virtuele Bibliotheek mogen. Stuur je geprinte of digitale boeken, magazines en artikels voor het portaal.
 12.   Zorg voor helderheid
  Typ je naam en jouw registratienummer in het ‘onderwerp-veld‘  bij je e-mails voor een makkelijke verwerking door het secretariaat. We hebben een professioneel secretariaat die twee shifts per dag en zeven dagen in de week werken om antwoord te geven op berichten in vele verschillende talen.  Help hen jou te identificeren en assisteren.
 13.   Communiceren
  Om gratis te bellen:   www.skype.com
  Om lidmaatschapsgeld te versturen: www.paypal.com
  Het Paypal adres is:    [email protected]
  Om de CID Circular of andere teksten te vertalen:
  http://translate.google.com
  http://babelfish.altavista.com/
  www.worldlingo.com/
 14. Op reis
  Wanneer je op reis gaat, kun je contact opnemen met een andere leden in dat land.  Zij kunnen je informeren over de huidige situatie, hulp bieden en verbinden met andere collega’s. De CID is een enorm netwerk van dansprofessionals, een familie als het ware.  Maak daar gerust gebruik van!
 15.   Certificeren
  Je kunt internationale certificering aanbieden aan jouw studenten. Kijk bij ‘studieprogramma’ voor meer informatie.
 16.  


  Kijk voor meer informatie van de moederwebsite op www.cid-portal.org

  Kijk ook op:

  http://danceday.cid-portal.org/

  www.panorama.cid-portal.org

  www.balletstudiovioletta.nl